parallax background

Ivan K. Komnenović – gitare

Davor Tolja – klavijature, vokal
07/12/2016
Toni Sumić – bas
07/12/2016

Par riječi o Ivanu

Rođen 27.7.1994. u Rijeci, sa 9 godina počinje interesiranje za glazbu nakon što je na kanalu Viva Plus puštena pjesma od grupe Queen-Bohemian Rhapsody.

Pomoću nekih gitarista do 13 godine savladao je osnovne sviranja gitare. Pravo interesiranje i ozbiljan glazbeni rad započinje u 16.godini. "Cijeli život slušam rock muziku i tada sam krenuo skidati, svirati sve glazbene brojeve koje sam volio."

U tom periodu pohađa privatne satove kod uvaženih riječkih gitarista i sve je to trajalo do završetka srednje talijanske škole S.m.s.i-Fiume 2013. Tada na Poljoprivrednom fakultetu u Poreču upisuje smjer Vinarstvo, ali glazbu ne stavlja u drugi plan, već ona postaje apsolutni prioritet u njegovom životu te u tom periodu počinje svirati u mladom riječkom demo bendu The Strings.

U tom periodu ostvaruje kontakt i suradnju sa legendarnim gitaristom grupe Smak-Radomirom Mihailovićem Točkom, i nastavlja rad i usavršavanje na instrumentu.

Od svibnja 2015. svira u Rock bendu imena Whiteheads, te aktivno nastupa sa pjevačicom Sarom Ursić Budim pod nazivom "Sara&Ivan Acoustic duo." Svirajući Rock i slušajući raznu muziku javlja se sve jače izražena ljubav prema nekim drugim stilovima kao što su fusion, jazz i drugo.